Meedoen

Meedoen

Neushoorn gaat óók over meedoen. We zijn een club waar veel ruimte is om op alle mogelijke manieren bij te dragen aan de activiteiten. We doen het samen.

Vrijwilliger

Wij vinden het belangrijk om samen met vrijwilligers gezicht te geven aan Neushoorn. Het barst in Leeuwarden en omstreken van de creatievelingen en enthousiastelingen waarvan wij weten dat zij meerwaarde aan Neushoorn kunnen geven. Juist deze mensen staan midden in de samenleving en weten wat er speelt op cultureel gebied. Daarom vinden wij vrijwilligers belangrijk.

Wij verwachten creatieve ideeën, passie voor cultuur en bovenal inzet en gezelligheid. Je krijgt volop kans om jouw kwaliteiten en talenten te ontplooien en jouw ideeën ten uitvoer te brengen. In een professionele, open en eerlijke organisatie werk jij samen met ons aan evenementen en voorstellingen. Je krijgt begeleiding van mensen uit het vak, mogelijkheden voor trainingen, allemaal in een plezierige werksfeer gericht op samen werken.

Heb je interesse? Doe dan met ons mee! Je kan dit formulier invullen. Of je stuurt een mail naar meedoen@neushoorn.nl. Geef hieraan wat je graag wilt doen en waarom. Je wordt vervolgens uitgenodigd voor een kop koffie of thee!