Ray Wilson - Genesis Classic

  • woe 15 mrt
  • Deur 19:30 - Aanvang 20:30
  • 30,00 EXCL. SERVICEKOSTEN
    DEURVERKOOP 30,50

Voor Ray Wilson, de voormalige frontman van de legendarische Engelse progressive-rockformatie Genesis, was het een droom om de grootste hits uit het Genesis-tijdperk naar een next level te brengen.

Die droom krijgt vorm in zijn muzikale show Genesis Classic. Ondersteund door een ensemble met een breed akoestisch instrumentarium, geeft Ray Wilson een nieuwe dimensie aan de grote successen van Genesis, zonder afbreuk te doen aan het authentieke karakter van de songs.

Genesis was een van de meest invloedrijke popgroepen in de jaren 70 en 80. Wilson volgde in 1997 Phill Collins op als leadzanger, na zijn carrière bij de Schotse rockband Stiltskin. Toen Genesis zichzelf ophief, stortte Wilson zich in een solocarrière, maar behield zijn liefde voor het Genesistijdperk. Met Ray Wilson beleef je dat tijdperk opnieuw; Genesis is alive!

Zaal: Grote Zaal
Type: Staconcerten (geen zitplaatsen)

Lekker hapje eten in Neushoorn Café? Op vertoon van je ticket krijg je 10% korting.

*Overnachten in WestCord WTC Hotel Leeuwarden?
Boek hier meteen ook voordelig je overnachting via Neushoorn. Een tweepersoonskamer kost 69 euro per kamer per nacht (ontbijt is los bij te boeken voor 10,00 p.p. in het hotel). *

Like this Tweet

Meer informatie