Jennie Lena

Jennie-Lena
  • vri 12 okt
  • Deur 20:00 - Aanvang 20:30
  • VVK KASSA 14,00
  • VVK ONLINE 16,00
  • DEUR 17,00

Wow! In één klap is Jennie Lena een wereldwijd fenomeen. Haar The Voice of Holland-auditie maakt diepe indruk op de jury en gaat direct viral. In oktober brengt ze haar nieuwe album ‘It’s Jennie’ uit en start ze haar clubtour in Neushoorn.

Afkomstig uit een muzikale familie komt haar talent niet uit de lucht vallen en groeit ze op met muziekstijlen van soul tot hiphop. Vóór haar spectaculaire auditie speelt ze jarenlang in theaterproducties, brengt ze al twee albums met eigen werk uit en toert ze de wereld over. In oktober van dit jaar komt album nummer drie uit. Op It's Jennie combineert ze soul, gospelkoren en akoestische instrumenten met hiphopbeats. Opgenomen in New York en Los Angelos benadrukt ze op dit album haar internationale allure en zingt ze over persoonlijke thema's. Met haar nieuwe album op zak trekt ze dit najaar door Nederland en staat ze vanavond in Neushoorn. Dit fenomeen wil je niet missen!

Wereldberoemde blogger Perez Hilton over haar auditie: 'It wasnt only the best audition for the Voice of Holland, it was one of the BEST auditions I've EVER seen for a singing competition.'

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Like this Tweet