Into The Grave afterparty: The Black Dahlia Murder + Teethgrinder

Into-The-Grave-afterparty--The-Black-Dahlia-Murder
  • zat 11 aug
  • Deur 23:30 - Aanvang 00:30

Na het legendarische Into The Grave ben je natuurlijk nog lang niet klaar met headbangen. Gelukkig is er een vette gratis afterparty in Neushoorn!

Zodra de laatste tonen zijn uitgedoofd op het Oldehoofsterkerkhof gaat het festival bij ons gewoon nog even door. Samen met Into The Grave organiseren we twee vette afterparties. Deze nacht The Black Dahlia Murder.

THE BLACK DAHLIA MURDER, afgeleid van de onopgeloste moord op Elizabeth Short in 1947, is geen onbekende in het metalcircuit. Snelle gitaarriffs, blastbeats en melodieuze gitaarsolo's kenmerken het geluid van de band. De melodieuze deathmetalband uit de VS laat verder invloeden van bands als Carcass, At The Gades en In Flames horen. De muziek mag dan doordacht en serieus van aard zijn. De band schuwt een flinke dosis humor niet. Dit zie je vooral terug in de act en artwork. Een man in een apenpak op het podium komt dan ook regelmatig voor. Met The Black Dahlia Murder tijdens de afterparty van Into The Grave gaat het feest heerlijk door tot in de late uurtjes!

TEETHGRINDER
Een compromisloze uiting van wreedheid en totale onvrede is waarschijnlijk de beste manier om het melodieuze geluid van Teethgrinder te beschrijven. Afkomstig uit Nederland en voorheen actief in DrDoom en Greyline, streven deze grinders naar een authentiek maar toch progressief geluid, voortgebracht door een samensmelting van verschillende genres, namelijk; grindcore, black metal, crust en sludge. Teethgrinder eert hun roots en probeert tegelijkertijd het spectrum van grindcore zelf te verbreden, resulterend in een verontrustende maalstroom van grinding wreedheid.

Zaal: Grote Zaal
Type: Staconcert

Like this Tweet