Nightshift Invites: Miss Djax

miss.djax
  • vri 30 mrt
  • Deur 23:00 - Aanvang 23:00
  • VVK KASSA 10,00
  • VVK ONLINE 12,00
  • DEUR 13,00

Nightshift only invites the best! Miss Djax draait compromisloos techno van de bovenste plank en als support zijn Damian Keane en Bass Collectors ook van de partij. Dat wordt een heerlijk technofeest!

MISS DJAX
Al 28 jaar gaat Saskia Slegers, beter bekend als Miss Djax, voor niets of niemand uit de weg. The Acid Queen, zoals ze ook wel wordt genoemd, draait ongenadig harde techno met in-your-face beats en zielverscheurende sounds. Vanaf het begin van haar carrière staat ze erg open voor verschillende genres en is ze constant opzoek naar unieke combinaties. In de jaren negentig tourde ze de wereld rond met haar show Djax It Up en draaide ze jaren achter elkaar op Love Parade, Berlijn. Tijdens haar gehele carrière heeft ze ontzettend veel gedaan voor popmuziek in Nederland en de lijst van vette shows, festivals en successen is bijna oneindig; haar biografie is zeker de moeite waard om te lezen. Waar het vanavond vooral om gaat is dat ze ontzettend lekker techno draait en dat ze compromisloos doordendert.

DAMIAN KEANE
Bij Damian Keane ligt de focus op de dansvloer, zonder concessies te doen. In zijn carrière van 30 jaar heeft hij behoorlijk naam gemaakt, een carrière die begon met de interesse in breakbeat en een evolutie naar drum & bass. Uiteindelijk heeft hij zijn eigen sound gecreëerd uit een combinatie van Amerikaanse en Engelse techno. Hij staat garant voor een bijzondere en dansvloergerichte set die je niet snel zal vergeten.

BASS COLLECTORS
Bass Collectors is een technoduo uit Sneek en de heren hebben een gedeelde passie voor underground techno. Ze staan voor een krachtige en duistere set en zijn geïnspireerd door artiesten als A.Paul, Matt Mus, Cleric, Slam en Kai Pattenberg.

KYNTNIS (Kindness)
Ondanks dat de naam voor vriendelijkheid en goedheid staat, draai deze dj een gemene mix van techno, acid, electro en house. Vaak rauw, energiek en donker maar met een menselijk aspect dankzij de overvloedige samples en onverwachtse geluiden.

TIME TABLE
23:00-00:30 Kyntnis (Winnaar dj contest New Heroes)
00:30-02:00 Bass Collectors (Technostate Inc.)
02:00-03:30 Miss Djax (Djax-Up-Beats, Djax Records)
03:30-04:30 Damian Keane (Audiosculpture Records)

Zaal: Arena
Leeftijd: 18+ (alleen toegang op vertoon van een geldig ID-bewijs)

Like this Tweet