Ultimate Tributes: The Bruceband

BruceBand2
  • zat 07 apr
  • Deur 20:00 - Aanvang 20:45
  • VVK KASSA 15,00
  • VVK ONLINE 17,00
  • DEUR 18,00

The Bruceband brengt live een integrale uitvoering van Darkness on the Edge of Town, aangevuld met het beste van Springsteen.

In 2018 is het precies 40 jaar geleden dat Bruce Springsteen zijn 4e album uitbracht, Darkness on the Edge of Town. Springsteen had er 4 jaar over gedaan om met de opvolger van Born To Run te komen en wat voor een album!

De songteksten en de volwassen thema's van Springsteen op dit album zijn zeer intens en vol met zelftwijfel. De recensies waren destijds zeer lovend en nog steeds blijft het onder de critici en fans één van zijn meest gewaardeerde albums. 40 jaar later brengt The Bruceband, Europe's no.1 Springsteen Tributeband, dit legendarische album van the Boss naar de Nederlandse podia.

Voor wie de Bruceband nog niet kent, deze band ademt Springsteen. Net als bij de Boss zijn monstershows van dik 3 uur geen uitzondering. The Bruceband viert in 2018 haar 15-jarig bestaan en heeft door de jaren heen vele podia en festivals aangedaan in binnen- en buitenland en zo een reputatie opgebouwd als the next best thing.

Zaal: Arena
Type: staconcert

Like this Tweet