Spinvis

spinvis
  • zat 28 apr
  • Deur 19:30 - Aanvang 20:45
  • VVK KASSA 20,00
  • VVK ONLINE 22,00
  • DEUR 24,00

Briljant! Spinvis volgt het spoor in 2018 en gaat een reeks clubshows doen. Natuurlijk wordt Neushoorn niet overgeslagen.

2017 was een fantastisch jaar voor Spinvis, het alias van Erik de Jong. Hij vierde zijn derde lustrum als artiest met de vierde langspeelplaat Trein Vuur Dageraad. "Een album waarmee Spinvis zichzelf overtreft", zo stelde een toonaangevende Belgische journalist. Een boute stelling, gezien het gegeven dat het de opvolger is van het buitengewoon goed ontvangen 'Tot Ziens Justine Keller', en Spinvis eerdere platen stuk voor stuk goud zijn geworden (het debuut is inmiddels zelfs platinum). Artiesten die dat voor elkaar krijgen (én goed verkopen én jezelf telkens naar een nog hoger niveau verheffen) zijn zeldzaam. Sinatra, Brel, The Beatles - roepen we dan zachtjes.

Spinvis wordt live begeleid door een vijfkoppige band met Saartje Van Camp (cello, toetsen, zang), Marcel van As (drums, samples, bas, zang), Lucas Oldeman (toetsen, gitaar, piano, zang), Diede Oosterveen (piano, bas, gitaar, zang) en Merel Junge (viool, eufonium en trombone).

Tijdschema:
19:30 deuren open
20:45-22:15 Spinvis

Zaal: Grote Zaal
Type: staconcert

Like this Tweet

Meer informatie