Tom McRae

tommcrae
  • don 19 apr
  • Deur 20:00 - Aanvang 20:45
  • VVK KASSA 16,00
  • VVK ONLINE 18,00
  • DEUR 19,00

Sombere teksten op wonderschone muziek is het handelsmerk van Tom McRae. On tour voor zijn album ‘Ah, The World! Oh, The World’ doet hij vanavond een intieme, seated soloshow in Neushoorn. Troubadour Brendan James verzorgt het voorprogramma.

Tom McRae
De Britse singer-songwriter Tom McRae betovert zijn luisteraars met zijn meeslepende stem en de energie en warmte die hij tijdens zijn liveoptredens creëert. Zijn intelligente en gevoelige liedjes komen helemaal tot hun recht in een intieme seated setting waarin interactie met het publiek niet wordt geschuwd. McRae liet in 2000 voor het eerst van zich horen met zijn titelloze debuutplaat. Het album is erg goed ontvangen, werd genomineerd voor de prestigieuze Mercury Prize en bleek het startschot voor een succesvolle carrière waarin hij acht prachtige albums aflevert en een uitstekende livereputatie opbouwt. Ga er dus rustig voor zitten en laat je meeslepen door zijn unieke stem en rake teksten.

Brendan James
Brendan James leeft het troubadourleven. Inmiddels heeft hij meer dan duizend optredens op zijn naam staan sinds de start van zijn carrière in 2008. Nog steeds niet moe van het leven on the road maakt hij de mooiste pianopopliedjes, geïnspireerd door artiesten als Bob Dylan, Stevie Wonder en Paul Simon. Grote kans dat je zijn liedjes al eens hebt gehoord; hij is te horen in meer dan vijftien bekende series en films.

Zaal: Grote Zaal
Type: Zitconcert

Like this Tweet