Rhapsody - 20th Anniversary Reunion Farewell Tour

rhapsody
  • woe 28 feb
  • Deur 19:30 - Aanvang 20:00
  • VVK KASSA 25,00
  • VVK ONLINE 27,00
  • DEUR 29,00

Hoe moddervet is dit? Symfonische powermetalicoon Rhapsody komt Neushoorn op zijn kop zetten ter ere van hun 20th Anniversary Reunion Farewell Tour. Dus mèt Fabio Lione en Luca Turilli!

Deze uit Italië afkomstige band laat zich graag inspireren door klassiekers als Vivaldi en Bach. Ze vielen dan ook wereldwijd in de prijzen door hun epische orchestrasounds: absoluut uniek in de metalscene. Voor hun twintigste verjaardag komen deze helden nog een keer bij elkaar voor een wereldwijde revivaltour waarbij ze het onvolprezen album Symphony Of Enchanted Lands in zijn geheel zullen spelen. Laat je nog een laatste keer overdonderen door de magie van Rhapsody. Be there.

LINE UP
Fabio Lione
Luca Turilli
Dominique Leurquin
Patrice Guers
Alex Holzwarth

Een dubbel voorprogramma deze avond!

Uit Helsinki komt het vijftallige Beast In Black. Afgelopen november gooiden ze met hun debuutalbum 'Berserker' gelijk hoge ogen. Het pasgeboren beest is terug, vanuit de afgrond, met vastberadenheid om zijn ongeëvenaarde heavy metal furie over de hele wereld te spuien!

Scarlet Aura is Roemeens meest succesvolle metal act, mede te danken door de heldere zang van frontvrouw Aura Danciulescu. Met hun nieuwe single "The Beast Within Me" demonstreren ze wederom waarom ze uitblinken in melodieuze metal/rock.

Zaal: Grote Zaal
Type: staconcert

Like this Tweet