Roxeanne Hazes

Roxeanne
  • vri 03 nov
  • Deur 20:00 - Aanvang 20:30
  • VVK KASSA 12,00
  • VVK ONLINE 14,00
  • DEUR 15,00

Roxeanne Hazes treedt in de voetsporen van haar vader, maar net zo goed volgt ze nu haar eigen pad. Laat je overtuigen door ‘Dochter Dré’.

Na uitverkochte shows van Holland Zingt Hazes in onder ander de Ziggo Dome en vele radio- en televisieoptredens is het voor Roxeanne tijd om buiten de gebaande paden te treden: ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien. De debuutsingle Ik Was Toch Je Meisje krijgt nu veel airplay en laat duidelijk zien welke kant ze op gaat in de muziek. Met haar show in Neushoorn ontdek je weer een nieuw stukje André, maar vooral heel veel Roxeanne.

LAKSHMI
Ze is een frêle, meisjesachtige verschijning. Maar vergis je niet: singer/songwriter LAKSHMI - voluit Lakshmi Swami Persaud - is een pittige jonge vrouw die weet wat ze wil. Vernoemd naar de godin van de liefde, bezingt ze op haar debuutalbum over liefde in al haar vormen. Denk aan een driehoeksverhouding tussen Lana Del Rey, Warhaus en Massive Attack.

Zaal: Arena
Type: staconcert

Like this Tweet