Laurence Jones

Jones
  • don 19 okt
  • Deur 20:00 - Aanvang 20:30
  • 15,00 EXCL. SERVICEKOSTEN
    DEURVERKOOP 18,00

Het allergrootste bluestalent van dit moment komt naar Neushoorn: de Britse Laurence Jones is volgens velen de toekomst van de blues.

Walter Trout noemde Laurence Jones een genie en een kruising tussen Eric Clapton en Buddy Guy. Dat is een enorm compliment van de Amerikaanse grootmeester. Jones is nog maar 25, maar speelt, zingt en schrijft al als een veteraan. Zijn gitaarwerk is dan ook net zo uniek en kenmerkend als het geluid van de oude rotten in het vak. Op zevenjarige leeftijd had hij al de eerste gitaar in handen.
Jones groeide op in een muzikaal milieu, en stond al gauw te boek als 'ééntje die je in de gaten moet houden'. Inmiddels tourt Jones over de hele wereld en heeft hij vier albums uitgebracht. Begin juni speelde hij o.a. op het Holland International Blues Festival en deze winter staan de Nederlandse poppodia op het programma.

THE TIGHTROPES
Het voorprogramma is jong en onbezonnen: The Tightropes uit Groningen maken een dikke pot funky blues-'n-roll. De band heeft al meer dan 200 shows op de teller en maakt er doorgaans een complete chaos van. Ieder optreden is één groot feest!

Zaal: Arena
Type: staconcert

Like this Tweet

Meer informatie