Green Lizard tribute to Nirvana

GreenLizard
  • vri 22 dec
  • Deur 20:00 - Aanvang 20:45
  • VVK KASSA 10,00
  • VVK ONLINE 12,00
  • DEUR 13,00

Kurt cobain kan rustig in zijn graf blijven liggen als hij Green Lizard hoort spelen. De Tilburgs/Amsterdamse grungeband brengt een ode aan één van de meest legendarische bands allertijden: Nirvana.

In 1996 won Green Lizard De Grote Prijs Van Nederland, uiteraard met eigen werk. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Vans Warped Tour en supporttours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie). Heel vet allemaal, maar in 2008 viel de band uit elkaar. Toch zou frontman Remi Tjon Ajong de hoop nooit opgegeven. Na al die jaren hield hij het hoofd muzikaal boven water en blies hij in 2012 de band weer nieuw leven in. Dit is zeker geen reünie, zegt Remi. We gaan gewoon verder waar we gebleven waren, en het gevoel is helemaal terug."

Voorprgramma Psychotic Lumberjacks
Vier gepassioneerde muzikanten met een liefde voor de meer grimmigere muziekstijlen. Met invloeden van: Queens of the Stone Age, De Staat en Tom Waits, produceren zij een alternatieve kijk op garage en desert rock.

Zaal: Arena
Type: staconcert

Tip: voor €9,50 eet je voorafgaand aan het optreden een lekker hapje mee in De Backstage.

Like this Tweet