Dodecahedron + Verwoed

  • vri 28 apr
  • Deur 20:00 - Aanvang 20:45
  • 10,00 EXCL. SERVICEKOSTEN
    DEURVERKOOP 12,50

Bruut! Technisch en baanbrekend muzikaal geweld in Neushoorn: Dodecahedron neemt je mee op een verkenningstocht door het universum van muzikale duisternis.

Dodecahedron onderscheidt zich van andere blackmetalbands door de constante focus op het vinden van nieuwe progressies en structuren. De Tilburgse mannen zijn niet vies van atonale en dissonante harmonieën in hun furieuze, muzikale missie om het onderste uit de blackmetal-kan te halen. Op het nieuwe album ‘kwintessens’ dat uitkomt op 17 maart, benadert Dodecahedron perfectie in de balans tussen agressie en spanningsopbouw. Bereid je voor om omvergeblazen te worden!

Verwoed
De support wordt verzorgd door de Utrechtse blackmetalband Verwoed. In 2014 ging de band van start onder de naam Woudloper. Na de naamswijziging en het aantrekken van nieuwe bandleden, is de band volwassen geworden met de onlangs verschenen langspeelplaat ‘Bodemloos’. Verwoeds psychedelische, maar snoeiharde sound is de perfecte opening van deze veelbelovende blackmetal-avond!

Zaal: Arena
Type: Staconcert (geen zitplaatsen)

Lekker hapje eten in Neushoorn Café? Op vertoon van je ticket krijg je 10% korting.

Like this Tweet