No Turning Back + For I Am King + support

  • zat 13 mei
  • Deur 20:00 - Aanvang 20:30
  • 10,00 EXCL. SERVICEKOSTEN
    DEURVERKOOP 13,00

Hardcoreband van eigen bodem No Turning Back viert zijn twintigste verjaardag in Neushoorn! De volgende generatie laat echter niet op zich wachten: For I Am King, Deathtrap en Probation maken de line-up compleet.

Hardcore is springlevend. De mannen van No Turning Back maken deze bewering al twintig jaar maar al te waar. Sinds 1997 toert de band de hele wereld af met old school hardcoreshows, en ze hebben er nog lang geen genoeg van. Ze vieren hun jubileum met het nieuwe album No Time To Waste en, je raad het al, meer shows! Deze ervaringsdeskundigen weten als geen ander hoe je een zaal in beweging krijgt. Betreden van de zaal is op eigen risico, want zodra je binnen bent: there’s No Turning Back!

Schijn bedriegt. Frontvrouw Alma Alizadeh mag dan niet de grootste zijn; haar grunts en growls zijn bruut en sluiten naadloos aan op de furieuze metal riffs en snijdende drums van For I Am King. Hun langverwachte debuut album Daemons neemt je mee naar een wereld van sprookjes en mythen en draagt de boodschap van de band perfect over: just metal!

Support in high demand! Dat hardcore ook groovy kan zijn, bewijzen de heren van Deathtrap. Deze Rotterdamse formatie specialiseert zich in het omver blazen van publiek. Uit Venlo komt het ijzersterke Probation. Dit trio zorgt voor een compleet arsenaal aan sludgemetal-hardcore.

Line-up:
No Turning Back
For I Am King
Deathtrap
Probation

Zaal: Arena
Type: Staconcert (geen zitplaatsen)

Lekker hapje eten in Neushoorn Café? Op vertoon van je ticket krijg je 10% korting.

Like this Tweet