The Kik

  • Fri 03 Mar
  • Door 20:00 - Start 20:45
  • 16.00 EXCL. SERVICE COSTS
    Door Price 19.00

‘Schavuiten, schorem en geteisem, ga kaartjes halen, want The Kik komt naar Neushoorn!’ Ga terug naar de jaren ’60 met deze Rotterdamse Nederbietband, toen de beatmuziek floreerde.

Met de charismatische frontman Dave von Raven brengt The Kik stijlvolle liedjes die het leven begrijpelijk maken. Gevoelige teksten, onderstreept door strakke en puntige gitaarriffs. Mooie Meid, de eerste single van de binnenkort te verschijnen langspeler Stad en Land, spreekt boekdelen. Zo voelen we ons allemaal wel eens. En Chef’s Special cover Schuilen bij Jou zorgde op live radio voor tranen in de ogen bij Giel.

Beatmuziek in het Nederlands, zorgvuldig gebracht met een instrumentarium dat nog ruikt naar de jaren ’60: Vox-versterkers en gitaren van Rickenbacker. De veelvuldig gehanteerde tremolo geeft net dat extra zetje om je te wanen in de ware revolutie die de beatmuziek in de jaren ’60 ontketende. Ook als je geen geteisem bent wil je daarbij zijn!

The Stangs
De uit Den Haag afkomstige The Stangs bijten het spits af deze avond. Heerlijke muziek van hetzelfde laken en pak. Jengelende gitaren en rollende orgelriffs, mooi gezongen harmonieën die je naar de keel grijpen met af en toe een scherp randje.

Zaal: Arena
Type: Staconcert (geen zitplaatsen)

Lekker hapje eten in Neushoorn Café? Op vertoon van je ticket krijg je 10% korting.

Like this Tweet

More Information