Heavy on Sunday: Destruction + Hell + Altar e.a.

Destruction
  • Sun 26 Nov
  • Door 15:30 - Start 16:00
  • ADV BOX OFFICE 15.00
  • ADV ONLINE 17.00
  • DOOR 20.00

Even geen zondagmiddag met je schoonfamilie doorbrengen, maar lekker headbangen, moshen en bierdrinken tijdens Heavy on Sunday. Destruction (DE) neemt onder andere wapenbroeders Hell (UK) en Altar (NL) mee voor een weergaloos metalfeestje.

Destruction maakt Germaanse thrashmetal van de bovenste plank. De band staat garant voor het beste van het beste uit het genre en worden niet voor niets gerekend tot de Big 4 binnen de Duitse thrashmetal. Verwacht opzwepend gitaarspel, cynische teksten en een dubbele bass tot je oren bloeden.

Hier sluit de Britse heavymetalband Hell goed bij aan. Zij waren één van de eerste bands in het dragen van proto-corpse paint en staan bekend om hun anti-kerkelijke liveshows. Zoals je kunt verwachten is de invloed van new wave of British heavy metal sterk aanwezig.

Het Coevordense Altar maakt retestrakke death metal waarbij blastbeats niet geschuwd worden. In 2001 ging de groep uit elkaar, maar ze zijn terug om je eraan te herinneren waarom ze in de jaren 90 zo groot waren.

Dead Head heeft als missie de meest intensieve en brute thrash-metal band van Europa te worden. Beïnvloed door klassieke thrash metalbands zoals Dark Angel, Kreator en Sadus zetten ze tegenwoordig een eigen kenmerkend geluid neer.

De heren van Coldblooded brengen een mix dat klinkt als oorlog tussen het straattuig van Cleveland (Ringworm) en de Vikingen van Zweden (Dismember) en jij bent getuige vanaf de eerste rij!

LINE-UP
DESTRUCTION
HELL
ALTAR
DEAD HEAD
COLDBLOODED

Zaal: Grote Zaal
Type: staconcert

Like this Tweet