Sue the Night

SueTheNight
  • Sat 09 Dec
  • Door 20:00 - Start 20:45
  • ADV BOX OFFICE 13.50
  • ADV ONLINE 15.50
  • DOOR 16.50

Never mind dear, Sue the Night komt aan het einde van het jaar naar Neushoorn! En wat een jaar was het…

Een steengoed nieuw album, huisband bij DWDD, een nominatie voor de Gouden Notenkraker en een vol festivalseizoen met o.a. shows op Zwarte Cross, Concert At Sea; voor Sue the Night gaat 2016/2017 nu al de boeken in als een topjaar.

Na de succesvolle releasetour van het tweede album Wanderland, duikt Sue the Night opnieuw de clubzalen in. Met de hitsingles The World Below en Mind Dear erop, werd Wanderland zeer lovend ontvangen in de media. Mind Dear was afgelopen maanden zelfs een airplay-hit op 3FM en kreeg met de bijbehorende poedelige videoclip een 3FM Awardsnominatie en een debuut op het internationale platform NOWNESS. Kortgezegd is de zeskoppige indiepopband eigenlijk niet uit de spotlights weg te slaan. Het is de hoogste tijd om Sue the Night dan ook eens onder de schijnwerpers van Neushoorn te plaatsen.

SEVERIN BELLS
In het voorprogramma speelt een nieuwe Haarlems/Amsterdamse indieband opgericht door bandleden van o.a. Twin Shades, BARTEK en Torii. Je kunt bij deze band denken aan Lou Reed, The War On Drugs en Wilco. Deze stuwende en mistige rockmuziek leunt op de New Yorkse underground van eind jaren 60.

Zaal: Arena
Type: staconcert

Tip: voor €9,50 eet je voorafgaand aan het optreden een lekker hapje mee in De Backstage.

Like this Tweet