Jett Rebel (uitverkocht)

JettRebel_detail.jpeg
  • Fri 27 Oct
  • Door 19:00 - Start 20:30
  • ADV BOX OFFICE 18.50
  • ADV ONLINE 20.50

Hij was ‘the man’ tijdens onze opening: Mr. Jett Rebel. En het goede nieuws is dat we hem nogmaals in huis halen tijdens de reprise van zijn Super Pop Tour!

Het moest zo zijn; hier is het fenomenale vervolg van Jett Rebels Super Pop Tour. Het gelijknamige album is zijn derde in slechts twaalf maanden tijd, wat op zich al een megaprestatie is. Zit er een rem op die jongen? Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel, houdt op zijn nieuwste vinylplaat Super Pop de touwtjes stevig in eigen handen en bespeelt alle instrumenten zelf. We horen hem scherper en frisser dan ooit te voren.

Tijdens de eerste ronde van de Super Pop Tour bewees Jett met zijn nieuwe bandleden dat de muzikale lat in Nederland nóg vele malen hoger kan worden gelegd. Zaal na zaal danste en stuiterde op nummers zoals All The Way, Tonight en Get Your Rock 'n Roll On. De Super Pop Tour is een spektakel zoals alleen Jett Rebel dat maken dat kan.

Na afloop van het concert van Jett Rebel speelt WIEBE in ons De Backstage een aftershow. Met hun onlangs verschenen album ELTA oogsten ze veel succes. De energieke plaat, met gevoelige songs, laat een verfrissend speels popgeluid horen.

Deze aftershow is gratis toegankelijk.

Zaal: Grote Zaal
Type: staconcert

Like this Tweet

More Information